Beste sykkelkjeder

Beste sykkelkjeder

Sykkel kjeder består av hundrevis av enkeltdeler. Delene er svært små og ta en virkelig slo. De må tåle år av skitt og vann. Sykkel kjeder er ikke skapt like. Road sykkel kjeder må være meget lett. Terrengsykkel og BMX kjeder må være sterkere og tyngre.

Road sykkel

Beste road sykkel kjedene er varmebehandlet. God vei sykkel kjeder har hul nagler å gjøre dem lettere. Dette gjør dem svakere, men road sykkel kjeder er veid i gram. Handelen av er verdt det for landeveissyklist som trenger å reise raskt og lett. Hvis omsorg er tatt med lys-gauge kjeder, vil de vare så lenge som girene på sykkelen. Road sykkel kjeder er også smalspor. Med moderne landeveissykkel med opptil 10-gear kassetter, er smalsporede kjeder å tilpasse stadig gradvis smalere girene. De beste veien-sykkel kjeden koblingene er også skråkant på kanten for mer nøyaktig og forståelsesfull skiftende.

Fjell og BMX

Beste fjellet og BMX kjeder er tunge, og bør ha kraftige nåler. God terrengsykkel kjeder er 3/32 gauge BMX kjettinger er 1/8 tommer. Disse to typer kjeder bør ikke ha skråkant. De bør være langt mer robust utseende enn road sykkel kjeder. Disse to kjedene er langt tyngre enn road sykkel kjeder men mye sterkere. Disse to kjedene bør også bestå av varmebehandlet legering stål pinner og plater å motstå skitt, fuktighet og slitasje.

Belegg

Noen produserer sykkel kjeder bruke spesielle belegg på veien, fjellet eller BMX kjeder. Under produksjon, er kjedene belagt med forbindelser som titan nitride å fremme en naturlig smøring i kjeden. Belegget beskytter kjedet. Det fungerer jevnere og varer lenger enn ubehandlet kjeden men er dyrere. Kjedene kan også være farget med anodisering. For de som ønsker mote, kjøpes kjeder nå i rød, blå eller gull farger. Anodisering kjede er for estetikk bare. For syklister som legger mange miles på deres kjeden, er fargen ikke et alternativ fordi kjeden blir skitne etter noen hundre miles og fargen vises ikke.