Underholdning & barnespill i Austin, Texas

Underholdning & barnespill i Austin, Texas

Austin, Texas, er den fjerde største byen i staten og 16 mest folkerike byen i landet. Det ble opprinnelig leid i 1839 å være hovedstaden i nyopprettede Republikken Texas. Det ble hovedstad i 1846 når Texas ble med i unionen. Og mens foreldre kan besøke Austin for å se noen av historien til Texas, barn kanskje vil ha noe mer spennende å gjøre en ferie i Austin spennende.

Pilspissen Ranch

Pilspissen Ranch gir gamle vest-fester og ekskursjoner for barn. Det eies og drives av Joe England, som også eier en operativ storfe ranch. Barn besøker pilspiss vil ri ponnier, pet kanin, geiter og kyllinger i klining zoo og cowboy-themed spill som \"Haystack Treasure\" og \"Calf tau. \"

Pilspissen Ranch9005 Sharpstone TrailAustin, TX 78717512-656-9083arrowheadranchonline.com

Oppblåsbare Wonderland

Oppblåsbare Wonderland er en park der alle aktiviteter er laget av ballonger og oppblåsbare møbler. Spill inkluderer kravlesøk labyrinter, lysbilder og månen går. Personalet er plikt å sikre barna leke trygt, og foreldre kan observere sine barns leketøy fra Wi-Fi-utstyrte visning rom. I tillegg til en per-barn rente tilbyr oppblåsbare Wonderland også pakker fra.

Oppblåsbare Wonderland11200 Lakeline Mall DriveCedar Park, Texas 78613512-377-5867inflatablewonderland.com

Volente Beach badeland

Texas somre kan bli ganske varmt, så ingen liste over Texas aktiviteter og underholdning ville være komplett uten et badeland. Volente Beach Waterpark tilbyr totalt åtte turer og aktiviteter for å hjelpe både barn og foreldre ha det gøy og kjøle. Mens foreldrene lounge på sandstrand eller slappe av The Lazy lagunen, kan skli ned RoadRunner, The klapperslange og Texas Twister vannsklier eller teste balansen på Gators krysset vann hinderløype.

Volente Beach badeland16107 farm til markedet veien 2769Leander, TX? 78641512-258-5109volentebeach.com

Går Bananas Playnasium

Går Bananas Playnasium er et innendørs lekeplass bygget for barn mellom 1 til 5 år. Aktiviteter inkluderer en Splatter maleri studio og lekeplass. Wi-Fi er tilgjengelig slik at foreldre kan arbeide mens de veilede sine barn. Lærere vil lage maling er tilgjengelig mot en ekstra avgift visse tider av måneden. Hvis foreldre vil en natt ute på byen, den første fredagen i hver måned er \"Parents Night Out. \"

Går Bananas Playnasium11600 Manchaca Road, Bldg. 2Austin, TX 78748512-782-0368goinbananastx.com