Slik kan sitroner

Slik kan sitroner

Når sitroner er i sesongen eller salg, bevare dem av canning kan du lager spiskammeret med mat å bruke hele året. Sitroner er svært sure, så canning dem ikke er så tidkrevende som det er med lav acid mat. PH-nivået av sitroner er ca 2, noe som gjør dem til en av de mest syreholdig mat for menneskelig konsum.

Syltetøy

Sitrus marmelade inkluderer skallet på appelsiner, grapefrukt eller sitroner, saften av frukten og massen, blandet med sukker og pektin å gjøre syltetøy spredt på toast eller bruke som en ingrediens i mat. Marmelade er kokt på en, helles i sterilt glass og forseglet med canning lokk og ringer. Kokker slutten av syltetøy av submerging glassene i kokende vann i 10 minutter, fjerne dem og lagring kjølig, mørkt steder.

Juice

Kokker kan beholde sitronsaft av canning det selv. Det er trygt å behandle sitronsaft i kokende vannbad i 10 minutter, men glassene brukes må være sterilt. Saften er oppvarmet nesten til koking, deretter helles i sterilt glassene og avsluttes med metall lokk og ringer. Sukker er ikke nødvendig som et konserveringsmiddel. Press matlaging krever bare fem minutter på 5 lbs av trykk. Noen mennesker ikke liker smaken av hermetisk sitronsaft og bruke den for rengjøring prosjekter.

Ostemasse

Sitron ostemasse ligner sitron kake fylle ved at den bruker smør og egg for å tykne blandingen. Siden sitron ostemasse innebærer egg, en matvare som ødelegger lett, må kokkene være forsiktig når canning sitron ostemasse. University of Missouri forlengelsen kontoret anbefaler å plassere varm sitron ostemasse i glass, capping dem og plassere dem i vann oppvarmet til 180 grader Fahrenheit. Minst 1 tommers vann må dekke topper glassene. Tidspunktet starter når vannet kommer til et rullende koke og avsluttes etter 15 minutter på elevations under 1000 fot, og 20 minutter mellom 1001 og 6000 føttene. Glassene fjernes, avkjølt og lagret.

Bevarte sitroner

Bevarte sitroner krever ikke press matlaging eller varme våren. I stedet bevare den naturlige Surhet, salt og kjøling sitroner som en ingrediens i velsmakende mat, inkludert kylling, salater, couscous eller å pigge smaken av grønnsaker, fjærfe eller fisk. Kokker blanch sitroner, kutt dem i stykker eller skiver, dryss med salt, tilsett sitronsaft og olivenolje. Opprinnelsen til bevarte sitroner ligger i Nord-Afrika, og marokkansk matlaging bruker mange bevarte sitroner.