Slik klargjør for en Botox behandling

Når du bruker Botox i kosmetisk hensikt, er fremgangsmåten lite. Men er det noen bivirkninger og tilleggsinformasjon du bør være klar over. Som med enhver medisinsk prosedyre, bør du gjøre din due diligence forskning Botox injeksjoner og avgjøre om behandling er riktig for deg.

Instruksjoner

• Finn en anerkjent lege utføre Botox behandling. Botox injeksjoner er tilgjengelig fra en rekke skyggefulle kilder, men fordi det er en medisinsk prosedyre du bare vil gå til en lisens medisinsk faglig å få det gjort.

• Avgjøre hvordan du skal betale for din Botox-injeksjoner og være forberedt på å betale ved prosedyren. Botox er en kosmetisk prosedyre, vil forsikring ikke dekke kostnadene. De fleste leger forventer betaling når service gjengis.

• Snakk med legen du velger for prosedyren om mulige komplikasjoner eller bivirkninger. Botox injeksjoner er ikke knyttet til langsiktige bivirkninger, men det kan være noen midlertidig de som kvalme, hodepine, øyelokk droop og ømhet for innsprøytingen sted. Du bør være helt informert om alt som kan gå galt.

• Snakk med legen din om stolpe-fremgangsmåte aktiviteter du bør unngå og måter å redusere bivirkninger før prosedyren. Bruke en isen pack til injeksjon nettsteder vanligvis forebygger bruising og hevelse. Du bør unngå anstrengende trening for en dag og området du mottok Botox bør ikke bli massert. Mange utøvere anbefaler ikke ligge i 3 til 4 timer etter injeksjonen.

• Bruk en isen pack på pannen din i flere minutter rett før injeksjon forberede prosedyren. Ispakken bidrar til å redusere smerte av injeksjon og hevelse etterpå.

• Spør legen til å bruke en lokal numbing agent for å forberede injeksjon nettsteder hvis du vet at du har en lav toleranse til smerte fra injeksjoner. Dette er vanligvis unødvendig, som injeksjoner er ikke mer smertefullt enn en insektbitt.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil returnere for å arbeide umiddelbart etter Botox behandling, ta noe concealing sminke med deg i prosedyren. Det kan være noen rødhet eller blåmerker rundt injeksjon webområdene du vil kamuflere.
  • Noen hyppige Botox brukere rapporterer at tar en over-the-counter ibuprofen forberede fremgangsmåten reduserer hevelse og smerte fra injeksjoner.
  • Komme Botox injeksjoner fra andre enn en lisensiert profesjonell kan utsette deg for alvorlige komplikasjoner. Du har ingen måte å vite om Botox du mottar riktig formulert og trygt for kosmetisk bruk eller at utstyret som brukes er sterilt. Ikke prøv å spare penger på bekostning av helsen.