Washington State RV Camping

Washington State RV Camping

Fra taggete kystlinjen og majestetisk skog høye fjell og isbreer er Washington state en natur-elskers paradis. Camperne kjøring RVs kan nyte de mange nasjonale og statlige Parker som er spredt over staten. Besøkende vil også betale forsiktig oppmerksomhet til været, veiforhold, og bære sikkerhet for å sikre at de har en trygg og morsom tur.

Sesonger

Alle som noensinne har gått camping i regnet vet, kan været påvirke en tur. I staten Washington påvirke Cascade mountains, som den vestlige tredje av staten, nedbør og vær. Destinasjoner for fjellene Opplev høy nedbør, og noen regioner som den olympiske bydeler får så mye nedbør at de betraktes regnskog. For campere kjøring store bobiler, regn kan ikke være et stort problem, men for RV campingvogner bringe myk topp popup trailere, bor tørr bør være et stort problem. For kaskader er den beste sesongen til leiren på sommeren før tunge regner begynne i høst og vinter. Øst for kaskader er klimaet mye tørrere, med varme somre og kalde vintre. Sommertemperaturer kan nå 100 grader Fahrenheit, og vintertemperaturer slippe ofte under frysepunktet. Resultatet kanskje RV camperne foretrekke å gå på våren og høsten, når temperaturene ikke er så ekstreme.

Veiforhold

Fordi Cascade mountains mottar betydelige mengder snø gjennom vinteren, bli veier som fører til camping områder i fjellet ofte lukket til våren og forsommeren, spesielt i høyereliggende områder. Gitt de høye mengdene snø og regn, spesielt i Cascade mountains og vestlige Washington state, veien forhold kan også bli farlig, særlig RV campingbiler. Drivere kan redusere sin risiko ved å kontrollere bilen er balansert riktig og ikke overbelastet.

Bjørner og RVs

Både grizzly og svart bjørn bor i Washington state og finnes i populære camping områder, for eksempel North Cascades nasjonalpark. Bjørn har vært kjent å besøke Campingplasser i Washington state søk av mat. Som et resultat, bør RV camperne ved hjelp av soft-sidig tilhengere aldri lagre mat inne deres trailer. Camperne bør i stedet bruke mat skap til å lagre mat og andre elementer som en duft, som tannkrem og såpe. Camperne reiser i en bobil bør sørge for at de låser alle vinduer og dører når forlate deres RV uovervåket. Alle camperne bør kaste søppel i bære-resistente søppel fat og holde sine campingplasser fri fra søppel og mat rester.

Nasjonalparker

Nasjonalparker tiltrekke millioner av naturelskere og bobiler hvert år. I staten Washington, de største nasjonalparkene er olympiske Mount Ranier og North Cascades i tillegg til Lake Roosevelt National Recreation Area. RV camperne bør være klar over at ingen av nasjonalparkene i Washington state tilbyr fullt hookups; dump-stasjoner er ikke tilgjengelig i alle campingplasser. Mens store bobiler kan innpasses i nasjonalparker, er antall gjennomtrekking campingplasser alltid begrenset.

Nasjonalparker

Washington opererer mer enn 60 nasjonalparker som tilbyr Campingplasser med en RV dump stasjon. Som nasjonalparker i staten er fullservice hookups ikke tilgjengelige på alle Washington state park campingplass. Washington State Parks nettsiden anbefaler at besøkende gjøre campingplass reservasjoner på forhånd i sommermånedene opptatt. Camperne kan gjøre bestillinger over telefon ved å ringe 888-226-7688.