Hvordan bruke duft oljer i vann

Fragrance oljer er aromatiske oljer som er Hentet fra naturlige kilder, som kan eller ikke kan være syntetisk. Du vil bruke en syntetisk parfyme olje hvis du vil bruke den for aromaterapi - bare naturlige oljer eller essensielle oljer fungerer for dette formålet. Hvis du bare vil bruke duften oljen for å gi deg en behagelig aroma i klærne, huden eller hjemme, alle slags duft olje vil gjøre. En av måtene du kan bruke det er å fortynne det med vann.

Instruksjoner

• Fyll en sprayflaske med vann og la bare en liten mengde plass øverst. Kontroller at din sprayflaske har en "tåke" innstilling. Du kan også bruke en tom kroppen sprayflaske som du har skylles ut.

• Fylle resten av flasken til toppen med duften oljen av ditt valg og riste den opp. Bruk denne blandingen spray selv, dine møbler eller bare spray det gjennom luften.

• Legge til så mange dråper som du vil noen hårbalsam og hell den i din badevannet å bløtgjøre huden med en behagelig lukt.

Tips og advarsler

  • Før du legger til duften oljen badekar, teste et lite område av huden med duften oljen å sikre at du ikke har en reaksjon på det.