Bowflex øvelse

Så du har kjøpt Bowflex maskinen, den har kommet, pakket og klar til å gå, bortsett fra en ting: du ikke vet hva de skal gjøre med det. Ikke bekymre deg. Det er flere ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg få mest mulig ut av investeringen og bruke Bowflex for å komme i best form av livet ditt. Enten du er en nybegynner eller avansert vektløfter du kan få tonet og bygge muskler ved å forstå noen enkle begreper om hvordan maskinen fungerer mest effektivt.

Isolasjon vers sammensatte øvelser

Det er to typer bevegelser Bowflex maskin bruker: isolasjon og sammensatte. Isolasjon bevegelser målrette en bestemt kroppsdel. For eksempel er bicep krøller en isolasjon bevegelse som fungerer bare bicep. En sammensatt bevegelse arbeider flere muskler samtidig. Et eksempel på denne type trening vil være vektet undersetsig, hvilke arbeider hamstrings, quadriceps og kalve musklene i den samme bevegelsen.

Hvis målet ditt er hypertrofi eller bygge muskler masse, isolasjon øvelser vil være mer effektive fordi de konsentrere seg styrken på en muskel. Hvis målet ditt, men er vekttap og bygge mager muskel, eller toning, være sammensatte øvelser mer effektiv og effektiv. Sammensatte øvelser krever større muskler rekruttering og bruke mer oksygen, som igjen øker hjertefrekvensen og brenner kalorier. Hvis du bruker sammensatte bevegelser, er det også sannsynlig vil du gjøre høyere gjentakelser, som vil også brenne mer kalorier. (refs 1)

Eksempel Bowflex øvelser

Styrketrening en Bowflex maskin ligner motstandstrening med vekter eller kabler. For å få en effektiv treningsøkt start ved å fokusere på sammensatte bevegelser som tidligere forklart. Eksempler på sammensatte bevegelser inkluderer benken og helle presser, som arbeider på brystet, skulder og tricep muskler; rader og trekke nedturer, som fungerer musklene i ryggen, de bakre deltoids og biceps; knebøy og Ben presser, som hamstrings, quadriceps og setemusklene; og mage crunches øvre, midtre og nedre abs, samt obliques og hippe flexors.

Ressurser

Hvis du ikke er kjent med spesifikke øvelser du kan utføre med din Bowflex, finnes det en rekke ressurser på nettet. Prøv googling "Bowflex øvelse Draft" eller "Bowflex øvelser" og du er sannsynlig å få betydelige resultater. Sjekk din lokale bokhandel eller bibliotek for bøker på Bowflex trening, som "The Bowflex kroppen Plan," av Ellington hvordan Ph.D. Og Sist men ikke minst, kontakt Bowflex å se hvis det er ekstra pedagogisk materiale det kan sende deg, gratis eller for en pris.