Årsaker til en dårlig BH

Årsaker til en dårlig BH

Shopping for bra kan være forvirrende siden størrelser består av tall og bokstaver som kan variere fra butikk til butikk og merke til merke. Å vite hvordan en BH skal passe kan også være et mysterium. Fra bandet posisjon og stroppen spenning cup plasseringen er det flere grunner Hvorfor BH ikke kanskje passer som godt som det skal.

Feil Cup størrelse og form

Feil cup er en vanlig årsak til en dårlig tilpasset BH. Selv om mange butikker bære bare BH med kopper størrelser fra A til D, det er BH tilgjengelig i størrelser fra AAA N. Full skjønte kvinner kan ha problemet bryster som stikker ut over toppen eller undersiden kopper som krever går opp en skål. Velge fyldigere og dypere kopper som gir fullstendig dekning av hele brystvev enn grunnere cup stiler å lindre binding eller søl. Mindre-brystet kvinner finner deres bra ikke tilbyr nok figur eller løfte. Dette kan forårsakes av for mye plass mellom koppene. Se etter bras med tettere sammen for å gi riktig plassering og opprette cleavage kopper. Størrelse ned hvis din kopper smilehull eller gap.

Feil Band størrelse

Mesteparten av BHS støtte kommer fra en velsittende band i riktig posisjon rundt den minste delen av ryggen. Mange kvinner velger komfort og kjøpe en bandet størrelse - nummer størrelsen på BH - som er for stor. Symptomene på seg en bandet størrelse som er for stor er at bandet rir opp, klemme deg høyt oppe på baksiden, og stropper som er løs eller falle ned resulterer i dårlig støtte foran. Hvis ditt band rir igjen, eller du kan passe mer enn to fingre under av din BH, prøve størrelse ned. For eksempel prøve en 34C i stedet for 36 C. Husk at koppstørrelser gå ned sammen med bandet størrelse, så du sannsynligvis har å størrelse opp koppen når dimensjonering ned bandet ditt. Kontroller at nye BH passer riktig når hektet i loosest posisjon. BH strekker betydelig slitasje, så du vil ikke kunne justere bandet på andre og tredje kroker deretter over tid. Midten av bandet i front, kalt gore, bro eller midt foran, bør ta brystveggen og ikke stiger opp. Kontroller at bra er det nivået fra foran til bak, og at deres bryst er halvveis mellom skuldre og albuer.

Alder og vekt

Automatisk kjøper samme BH størrelse hver gang din erstatte din BH kan føre til dårlig passer. BH størrelsen varierer samt vektsvingninger, graviditet og hormonelle endringer gjennom hele livet. For å sikre en god passform på hvert trinn i livet ditt, få en BH som passer en gang et år å sikre at du får passer best, mest støttende undertøy.

Slitasje

De fleste BH har en levetid på 6 til 12 måneder som elastiske slites ut over tid og bra tilbyr ikke lenger tilstrekkelig støtte. Kjøp multipler av din favoritt BH og rotere bære dem gjennom hele uken. Unngå iført samme bra to dager på rad. Omsorg for din undertøy hånd vask med vaskemiddel og henger dem til tørk. Varme skader elastisk, så aldri satt en bra i tørketrommelen.