Østers festivaler

Østers festivaler

Østers festivaler har fantastisk bløtdyr i alle typer inkarnasjoner. I tillegg gjør sitt vanlige utseende på half shell, kan de være stekt, grillet, stekt og brette forførende sauser. Du finner også kokk-offs og shucking konkurranser, mange andre matvarer, kunst og håndverk, live underholdning og aktiviteter for barn. Både øst og vestkysten av USA tilbyr et utvalg av festivalen for østers elskere.

Oyster festivalen i østers

Oyster Festival, i Long Island's Oyster Bay hver oktober, er en av de største waterfront festivalene på østkysten. Det trekker over 200.000 mennesker til sentrum Oyster Bay. Ingen alkohol serveres. Fokus er på familie aktiviteter, som inkluderer Kongeparken rides, klining zoo og levende musikk.

Urbanna Oyster Festival

Urbanna Oyster Festival finner sted i begynnelsen av November i Urbanna i Virginia. Det tilbyr en østers shucking konkurransen, parader og vinsmaking. Opptak er gratis, men noen gebyrer belastes for bestemte aktiviteter.

Arcata Oyster Festival

Arcata Oyster Festival er en kulinarisk hendelse i Arcata, California, avholdt i juni. Festivalen har over 35 mat leverandører og kokker fra hele hasj, flere konkurranser, en gårdbruker marked og aktiviteter for barn. Festivalen begynte 20 år siden for å presentere lokale akvakultur, siden 70 prosent av østers i California er dyrket i Arcata Bay. Alle østersskjell fra denne festivalen er resirkulert.

North Carolina Oyster Festival

North Carolina Oyster Festival finner sted i Shallotte, North Carolina, i oktober. Over 30.000 mennesker delta på festivalen hvert år. Utvalgte hendelser inkluderer North Carolina Oyster Shucking mesterskap og en østers lapskaus cook-off. En landeveisritt og kunsthåndverk leverandør viser en spesiell området for barns aktiviteter er også del av festligheter.

Wellfleet østers Festival

I Wellfleet østers Festival i Wellfleet, Massachusetts, er planlagt lørdag og søndag etter Columbus Day. Deltakere kan delta i en østers shuck-off å vinne en pengepremie og kvalifiserer for innreise til USA Oyster Shucking NM.

OysterFest - Washington State Seafood Festival

Oyster Fest, litt nord for Shelton, Washington, er også kjent som Washington State Seafood Festival. I oktober vert det West Coast Oyster Shucking mesterskap. Andre attraksjoner inkluderer en sjømat cook-off og kunst og fotografi konkurranse.