Hvordan lage din egen knapp håndverk

Diverse løs knapper serverer et bredt utvalg av bruker hvis du er kreativ tilbøyelig. Du trenger ikke å kaste dem eller lagre dem i en syskrin for praktisk reparasjoner. Faktisk kan du opprette en myriade av håndverk med diverse knapper som du kan bruke som innredningen i hjemmet eller gi som ukonvensjonelle gaver. Å vite hvordan å lage din egen knapp håndverk er ikke vanskelig hvis du allerede er en dyktig person.

Instruksjoner

Funky tabell dekor

• Velg en dekorativ vase som passer din nåværende dekorative miljø. For eksempel er en 12-tommers høye gjennomsiktig farget vase som er bred profil tilstrekkelig. Fyll bunnen 1/4 av vase med farget sand av en farge du liker.

• Lag en 1/4 del av vasen, over sand, med diverse knapper. Bruk knappene som kontrast i farge med sand, eller minst ha nok fargevarianter å skille seg ut mot den og vasen. Størrelse, form og tekstur av knappene du bruker er opp til deg. Hvor du vil også variere, men du trenger minst 100 knapper for dette håndverket.

• Lag en 1/4 av vase med farget sand. Du kan enten bruke samme farge som tidligere brukt, eller velg en ny nyanse.

• Lag den siste 1/4 av vase, over sand laget med et lag av diverse knapper. Du kan velge samme type knapper som før.

• Velg tre kunstige blomster av ditt valg, slik at deres stammer er en tomme lenger enn vasen er dyp. For eksempel hvis vasen er 12 inches dyp, bør stilkene av blomstene du velger være 13-14 inches lang. Hvis de er lengre, klippe dem for å være riktig lengde. Kunstig blomst valg variere svært fra felles hage blomst replikaer i eksotiske og sjeldne floral stykker.

• Bunt tre blomstene sammen og sett deres medfølgende stammer sammen i sentrum av vasen, gjennomtrengende lag av knapper og sand. Knappene og sand vil ankeret blomstene på sted, holde dem stående i midten av vasen.

Vegg hengeren

• Klipp en lengde på wide-gauge silkebånd måler 12 inches. Bredden må være mellom 1 og 2 inches.

• Spre lengden på bånd ut vertikalt foran deg, det er rett.

• Koble varme limpistolen og gi fem minutter for å få varme med en pinne lim i sitt kammer. Skyter maskingevær å løslate en ert størrelse mengden lim på baksiden av en Heklet merket av din valg. Merket skal være ca 2 til 3 inches i diameter. Heklet dekaler kan kjøpes fra alle craft eller hobby forsyning butikken, eller du kan gjøre dem selv. Valg av design inkluderer hjerter, frills eller noe du liker.

• Følge merket over midten av lengden på båndet. Gjenta trinn 3 med to mer Heklet dekaler og følge hver og en av dem i hver ende av båndet. Når du er ferdig, får du en Heklet merket i den ene enden, i midten og nederst på enden.

• Klem en liten prikk av lim for hver tomme mellom hver Heklet decal. Følge en enkelt knapp du ønsker til hvert punkt lim. La elementet tørke i 10 minutter. Dette kan være stiftet til veggen eller dør som en søt og delikat hengeren.