Hvordan lage din egen parfyme sett

Hvordan lage din egen parfyme sett

Parfyme variere i tekstur og duft, og noen ganger en jente kan ikke leve med eie bare en variasjon. Å vite hvordan å lage din egen parfyme sett gir deg muligheten til å tilpasse en annen duft for alle humør eller varierende anledninger og hendelser. Å lage din egen parfyme sett er en kostnad-vennlig alternativ til å kjøpe ulike kommersielle parfyme og Köln spray.

Instruksjoner

• Velg et utvalg av vesentlige og duftende oljer for å opprette et sett med tilpassede dufter. Eteriske oljer, samt de andre ingrediensene som trengs for å gjøre parfyme, kan finnes online eller håndverksbutikker. Legg til 1/4 tsp. av tre ulike oljer i en blanding parabol. Lavendel, vanilje og sandeltre oppretter for eksempel en treaktig og floral duft som kan bæres på dagtid tilfeldig.

• Legg til 1/2 tsp. polysorbat 80 fatet som inneholder den essensielle olje blandingen. Dette er en emulgator som hjelper vann og olje ingredienser bond. Rør i 1 tsp. transportør olje, som rose hip oil. Dette sprer lukten ut litt.

• Bruk en plastikk pipe for å suge opp blandede oljer og emulgator og injisere løsningen i en parfyme atomizer av ca 4 oz. legge 1 oz. etylalkohol.

• Sikrer topp på atomizer og riste den kraftig i et minutt å blande alkohol med olje duften.

• Gjenta trinn 1 til 4 for å opprette så mange andre parfyme i settet som du ønsker. Eksperimentere med forskjellige blandinger av essensielle oljen å lage din egen signatur dufter.