Hvordan lage din egen alle naturlige Lip flekker av rødbeter

Hvordan lage din egen alle naturlige Lip flekker av rødbeter

Hvis du har spist en bete, har du kanskje lagt merke til dens evne til å flekken alt den berører. Dette gjør det et flott produkt å innlemme i en levende, naturlige, røde leppe flekk. I motsetning til bringebær eller kirsebær forblir det bete svært mettede farger på leppene lenge som du snakke, spise, drikke og gå på med dagen. På leppene, fargen ser ren og ganske enkelt. Kjøp bete pulver fra lokale naturlig matbutikken og blande opp en leppe flekk verdig favoritt kosmetikk merke.

Instruksjoner

• I en kjele, varme valnøtt eller mandel olje og bivoks på lav til middels varme, til blandingen har smeltet til en væske. Du kan også smelte ingrediensene i mikrobølgeovnen.

• Legg bete pulver og rør godt til fargen når din ønsket nyanse av rødt. En minimal mengde pulver vil produsere en lys og mørk rosa mens en større mengde vil skape en rik rød farge. Blandingen kan synes å skille, men det vil størkne når avkjølt.

• Skjeen lip flekker i en liten plastboks eller tom kosmetisk palett.

• Gjelder lepper med en bomull swab eller leppe pensel når leppe flekken er helt kult.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke bete juice direkte på leppene. Bare mash rødbeter i en liten plast bolle og bruke. Husk å bruke en bomullspinne eller kosmetisk brush for å unngå flekker fingertuppene.
  • For kvinner med lyse huden, kan lyse røde leppe farger noen ganger for mye og "vaske" hudfargen. Lette fargen på flekken og gjøre det mindre intens, Legg til litt vann bete juice.
  • Det kan hende du finner bivoks på din lokale hobbybutikk eller gårdbruker marked. Kjøp solsikke, valnøtt eller mandel olje på mange supermarkeder eller helsekostbutikker.