Hoteller i Downtown St. Petersburg

Hoteller i Downtown St. Petersburg

St. Petersburg, Florida, ligger på en halvøy mellom Tampa Bay og Mexicogolfen som er koblet til fastlandet med solskinn Skyway broen. Gjester på Hotell i sentrum av St. Petersburg ligger nær attraksjoner som Baywalk og Jannus Landing nattklubb scene og BayWalk shopping- og underholdningssenter med en IMAX-kino med 20 skjermer.

Hotellets Pier

Bryggen er et lite boutiquehotell som ligger på hjørnet av Second Avenue nord og tredje Street North (over krysset fra Williams Park), noen få minutters gange fra St. Petersburg Pier og Tampa Bay. Hotellet ble bygd i 1921, og innredningen har mange antikviteter. Fasiliteter inkluderer business og vaskeri tjenester, møterom, rommet massasje og concierge-tjenester og gratis happy hour med snacks og et utvalg av vin eller øl. En gratis frokostbuffé har havremel, frokostblandinger, frukt, dansk bakverk, pop terter, fruktjuice, kaffe og bagels. Gjestene får rabatt på det lokale treningssenteret (fire kvartaler unna). Alle rommene er utstyrt med kabel-TV, klokkeradio, gratis Internett-tilgang. Strykebrett, Strykejern, kjøleskap og mikrobølgeovner er tilgjengelig på forespørsel. Hotellets interiør er en røyk-fri sone, men røyking er tillatt på dekket foran verandaen.

Hotellets Pier

253 second Avenue Nord

St. Petersburg, FL 33701

800-735-6607

727-822-7500

thepierhotel.com

Renessanse Vinoy Resort & Golf Club

Renaissance Vinoy Resort & Golf Club er et hotellet "1920-tallet Middelhavet Revival arkitektur" og er nevnt i nasjonale Register for historiske steder. Gjestene spesielle funksjoner som den private marinaen, tennisbaner og en 18-hulls golfbane, og attraksjoner som Derby Lane hund spor, Busch Gardens og Mahaffey Theater. Fasiliteter inkluderer oppvarmet svømmebasseng, et spa, en smykker butikken, internettilgang via Wi-Fi i fellesarealene og kostnadsfrie parkeringsplass utenfor hotellets. Alle rommene har trådløs internettilgang og kaffe-fasiliteter. Noen rom har privat spa terrasser og sentrumsbeliggenhet. Hotellet er en røyk-fri sone.

Renessanse Vinoy Resort & Golf Club

501 fifth Avenue nordøst

St. Petersburg, FL 33701

888-303-4430

727-894-1000

Marriott.com

Ponce De Leon Boutique Hotel

Ponce De Leon er middelhavsstil boutiquehotellet ligger ved vannkanten, innenfor rekkevidde av Dali Museum og St. Petersburg Pier. Rommene er utstyrt med internettilgang via Wi-Fi, kabel-TV, kaffe og te fasiliteter badekåper og tøfler, strykejern og minibar. Rom med mikrobølgeovner og kjøleskap er tilgjengelig. Fasiliteter inkluderer Klesvask og et forretningssenter med datamaskin gjestene kan benytte. Dette er en ikkerøyk hotell.

Ponce De Leon Boutique Hotel

95 central Avenue

St. Petersburg, FL 33701

727-550-9300

poncedeleonhotel.com