Hvordan du rengjør ansiktet med olje

De fleste kommersielle hud rensing produkter som såper og kremer inneholder syntetisk, meget streng detergents og andre kjemiske ingredienser som kan stripe huden av sin naturlige oljer. Såper og kremer kan også forårsake utslett og hudirritasjoner i noen følsomme individer. Rensing ansiktet med naturlige oljer vil hjelpe opprettholde hudens naturlige smøring, oppløse herdet urenheter i porene, mate huden antioksidanter for å hindre rynker og holde den sunn slik at det fungerer riktig.

Instruksjoner

• Kjøpe ingrediensene for din hud rensing olje. Det finnes mange over-the-counter kommersielle rensing oljer på avdeling og bedøve butikker, men de inneholder vanligvis konserveringsmidler og kunstige ingredienser som kan irritere huden. For å lage din egen hud rensing olje, Kjøp castor olje, olivenolje og Solsikkefrøolje, som er tilgjengelig på de fleste helse mat og dagligvarebutikker.

• Forberede huden rensing olje. For tørr hud, bland 10 prosent castor olje med 90 prosent Solsikkefrøolje. For fet hud, bland 30 prosent castor olje med 70 prosent Solsikkefrøolje. Normalt balansert hud, blande 20 prosent castor olje med 80 prosent sunflower frø olje. I stedet for Solsikkefrøolje, kan du også bruke kaldt pressede olivenolje. Castor oil er en gode naturlige hudpleie rengjøringsmiddel. I tillegg til å være effektive fuktighetskremer, er olivenolje og Solsikkefrøolje rike på antioksidanter. Lagre din hud rensing olje i en liten glasskrukke, og holde på badet.

• Hell en sjenerøs mengde olje i håndflaten av hånden. Lukk hendene sammen for å varme oljen og deretter forsiktig glatt det over ansiktet. Fortsette å massere rensing olje i ansiktet og porene, fjerne smuss, sminke og andre urenheter. Tilbring litt tid gni oljer i din nese, kinn, hake og under øynene og andre områder der du er tilbøyelig til ha hudproblemer.

• Holder din vaskeklut i noen sekunder under kjører varmt vann fra springen. Det skal være varm nok til å åpne porene og fjerner urenheter. Forsiktig drapere vaskeklut over ansiktet og la den forbli, før den kjøler.

Tips og advarsler

  • Hvis huden føles stram etter rensing den med olje, massasje noen dråper en helt naturlig fuktighetskrem i ansiktet.