Hvordan få myk hvit rosenrød føtter

Hvordan få myk hvit rosenrød føtter

Hvis føttene har blitt ignorert i lang tid og er nå sandpapir tørr, callused og skjemmende, kan det ta noen forsøk på å gjenopprette føttene til en myk, rosa utseende. Behandle føttene å ekstra anbudet kjærlig omsorg én eller to ganger i uken, og du vil snart ha føtter som kan vise av din favoritt åpne-toed sandaler. Hvis føttene er sprakk og smertefullt, se din lege eller hudlege, som han kan forskrive aktuelle kremer eller lotion.

Instruksjoner

• Fyll en plast bassenget med behagelig varmt vann og rør i en liten håndfull Epsom salter. Suge føttene i ca fem minutter.

• Hvile føttene på kanten av plast bassenget og myke tørr, peeling huden ved hjelp av en fot skrubb. Bruk en hjemmelaget skrubb laget av 2 ss. olivenolje og 2 ss. hvitt sukker. Massasje skrubbe i føttene, betaler ekstra oppmerksomhet til calloused, herdet hud.

• Løsne alle gjenværende hud fra din gjennomvåt og skrubbet fot med en pimpstein stein. Gni steinen forsiktig frem og tilbake på problemområder. Ikke skrubb overdrevet, gjør så kan forårsake kutt og riper. Unngå å bruke pimpstein hvis du har blemmer eller åpne sprekker.

• Bruk en fot skrubb igjen for å fjerne huden løsnet av pimpstein. Skyll føttene med varmt vann og tørk dem grundig med et mykt håndkle.

• Massasje en sjenerøs mengde fuktighetsgivende lotion eller olivenolje i føttene. Gni olivenolje eller en kommersiell cuticle Olje i neglebåndene. Dekker dine føtter med bomull sokker og bruke sokker til seng for en ekstra behandling for grov, tørr føtter.

• Buff tåneglene med en spiker buffer å la dem være skinnende og glatt. Gjelde polsk polert neglene, om ønskelig.