Hvor å fastsette hår fargestoff feil

Hvor å fastsette hår fargestoff feil

Få av oss er født med hårfarge som vi absolutt elsker. Mange søker å endre den. Men når du legger kraftig, tid sensitiv kjemikalier på håret, er du nødt til å ha minst én feil eller katastrofe i livet ditt. Dette skjer med noen av de mest begavede hår pleie profesjonelle. Når dette skjer er det avgjørende å handle raskt før farge låses. Med omsorg, kontanter og en stiff upper lip er det mulig å se bra igjen.

Instruksjoner

• Suge håret i tomatjuice å nøytralisere noen grønn eller oransje tinges. Kjølt tomat juice fungerer best. Du skal suge håret i minst 20 minutter til en time. Massasje hodebunnen forsiktig under suge å absorbere vitamin C og alkali makt juice.

• Mette håret med mineral olje for å fjerne eventuelle uønskede røde toner. Mineralolje bidrar også til å reparere skaden gjort håret cuticle fra den dye sterke kjemikalier, så sørg for at du sitter i 20 minutter til en time før vaske den. Dekke i plastfolie og sitte under en hårføner eller en varm dusj.

• Kjøpe en stor dyp balsam og begynne å bruke den hver dag. Bruk olivenolje for et naturlig alternativ. La klimaanlegget på håret i en varm, fuktig rom for minst 30 minutter. Dette kan virke langt, men håret blir mykere og blankere.

Tips og advarsler

  • Ta hår vitaminer som vil forbedre helsen til håret som Vitamin B, B-6 og C. Enkelte butikker selger disse vitaminer i en pille og markedsføre den som en "hår vitamin." Ta disse daglig. De vil ikke gjøre mirakler, men de vil definitivt gjøre håret sterkere og vokse så fort som genetisk mulig. Slutte å vaske håret i varmt vann. Bruk varme, eller bedre ennå, kjølig vann. Varmt vann vil bare fortsette å steke håret.
  • Hvis din hår fargestoff feil oppstod i en salong, tilbake til stylisten umiddelbart. Noen anerkjente salon burde fikse sine tabber gratis og i tide. Du er sannsynligvis ikke en hår pleie profesjonelle. Hvis din hår fargestoff feil er også uhåndterlig alltid utsette til ekspert.