Hvordan å få volum når rette kort hår

Det er lett å få volum i kort hår når rette den. Veldig fint hår legger litt av en utfordring til prosessen, men du kan overvinne dette også. Det finnes ulike metoder for å legge volum til håret når rette den.

Instruksjoner

• Vask og condition håret med volum styrke sjampo og balsam før styling. Det er mange forskjellige produkter som dette på markedet og nesten alle merkevare har en.

• Legge til volumizing gel eller mousse røttene til håret. Være forsiktig med å bruke for mye, eller du vil tynge håret ned. Følg ved å legge et hår produkt som beskytter mot varmestyling. Dette trenger ikke å gå for nær til røttene, men i stedet bruke den til resten av håret.

• Føne håret ditt bruker disse teknikkene for å få volum. Du kan holde deler av håret med hånden eller en rund pensel mens tørking røttene å tilføye volum. På den annen side, kan du blåse tørr håret med hodet opp ned. Hvis håret ditt er svært tynn og fine, bruk din hårføner på innstillingen laveste eller kult for å unngå skader. Fordi du har kort hår, ta ikke dette lang tid. Ikke bruk en pensel til håret er nesten tørr.

• Bruk en rette jern hvis håret må være rettere. Trekke jern rett ut fra hodet, i stedet for rett ned mot gulvet slik at du ikke stryke ut volumet i trinn 3.